skip to Main Content

Vegan Summer Fest 22

Zondag 21 augustus 2022 , een dag dat de wereld open gaat voor Papez Spiritz .

Waar zijn we aan begonnen ? Die vraag kwam meermaals op de dagen voordien. Op een dag ,ergens begin augustus, zie ik op Facebook een bericht verschijnen over het Vegan Summer Fest22. Vermits Papez Spiritz enkel vegan wijnen verkoopt wekte dit mijn interesse enorm. Bij navraag bleek er zelfs nog plaats te zijn als standhouder. Wat houd dat in , kunnen we dit wel , wat gaan we vertellen ,…? Meer vragen dan antwoorden.

We besluiten om toch in het diepe te springen en een stand te boeken , we zien wel was de gedachte . Om zo de brand “Papez Spiritz” bekend te maken bij het vegan publiek , ten slot onze doelgroep.  Na wat mails over en weer met de organisatie blijkt dat we de ganse stand zelf moeten inrichten en aankleden. Help ! nog 2 weken om dit in orde te krijgen. Snel komen we tot ideeën en krijgt onze stand vorm , voornamelijk in onze hoofden toch. De dagen daarachter gaan we nog op zoek naar de aankleding en leuke accessoires .

De dag zelf , zeer vroeg vertrokken met een afgeladen wagen vol met onze wijn en de aankleding van onze stand. Bij aankomst was er al een gezellige drukte met alle standhouders die hun voorbereidingen aan het doen waren. Op vraag mocht ik gelukkig even naar binnen rijden om al het gerief af te zetten. Na een anderhalf uur werken staat onze stand open en eerlijkheid dient gezegd te worden  , we vallen niet uit de toon. Zelf vind ik dat we een zeer mooie , aantrekkelijke stand hebben in elkaar gezet . Zeker gezien de zeer korte voorbereidingstijd. Vlug nog iets te eten halen en een koffie bij de andere standhouders kopen om voldoende gesterkt aan de dag te beginnen.

Het volk loopt binnen en de eerste 20 minuten loopt iedereen onze stand voorbij. Oei , hebben we ons vergist  ? Nee , al snel erna zet ik mij voor de stand en klamp ik de mensen aan. Wat daarna gebeurde tart elke verbeelding. Non stop sta ik mijn uitleg te doen over de geweldige producten die wij verkopen. Laat ik de mensen met veel plezier proeven van al dat goddelijk vocht dat we bij hebben. Voor elk wat wils hebben wij , van alcoholvrije wijn over jonge wijnen tot en met flessen die tot de 1% beste wijnen ter wereld behoren. Alles zit in ons gamma ! Onze stand loopt continu vol met enthousiaste wijn liefhebbers die zich verbazen over ons ruime gamma en aan mijn lippen hangen als verkoper, al zeg ik het zelf.

Voor we het zelf echt beseffen is het al avond  , bijna 12 uur non stop verkopen . Een droom boven alle verwachtingen , uitgeput , geen stem meer ,dorst en honger. Zeer moe laden we de wagen weer in en laten we de emoties van de dag binnen sijpelen. Een gelukkig mens heeft dus niet veel nodig.

Bedankt VeganSummerFest22

Bedankt Publiek

Tot volgend jaar !

Back To Top