skip to Main Content

Welkom op de website van Papez Spiritz

Ikzelf ben Robby  , net grootvader en liefhebber van goede Spirits

Papez , komt van een verbasterde Spaanse versie van grootvader.

Waaruit geleid kan worden : oude wijze man…of dat willen we toch denken.

Als webwinkel ,met afhaal mogelijkheid op afspraak, willen wij breken met het vandaag besteld morgen geleverd idee. Wij doen alles op een ambachtelijke manier. Zo ook inpakken en verzenden. Uiteraard zal u bestelling wel voldoende snel verzonden worden.

Over het ambachtelijke

wij maken zelf onze eigen likeuren met 100% verse niet bewerkte producten die handmatig zijn uitgezocht. Deze zullen in beperkte oplages verkocht worden , zodat iedereen een fantastisch lekker product kan krijgen . Niets machinaal !

De wijnen zijn allen Vegan wijnen , vol van smaak . De komende jaren zullen er zeker nog wijnen bijkomen . De betrachting is om al onze aangeboden wijnen , daarvan de wijnhuizen te bezoeken.

Impressies ervan zal u steeds hier op onze website kunnen volgen.

Het rum verhaal is begonnen, zoals bij zovelen, als liefhebber

De unieke smaken en geuren die daarbij vrij komen tijdens het proeven . Het leuke verhaal van de piraten en hun rum kennen we allemaal.

Maar er komt zoveel meer bij kijken dan dat. Zelf hebben we gekozen om enkele bijzondere merken te vertegenwoordigen. Allen uniek op hun manier.

Wij zijn er voor iedereen , particulier , handelaar ,restauranthouders.

20220622_211411
Back To Top
18+

Wij verkopen alleen alcoholische dranken aan personen van 18 jaar en ouder. Door te accepteren verklaar je dat je 18+ bent.