skip to Main Content

Welkom op de website van Papez Spiritz

Ikzelf ben Robby  , net grootvader en liefhebber van goede Spirits.

Waar komt nu de naam Papez vandaan ? Er is mij verteld dat dit komt van een verbasterde Spaanse versie van grootvader.

Waaruit geleid kan worden ,wat men mij ook verteld heeft ,  oude wijze man…of dat willen we toch denken.

Als webwinkel ,met afhaal mogelijkheid op afspraak, willen wij breken met het vandaag besteld morgen geleverd idee. Wij doen alles op een ambachtelijke manier. Zo ook inpakken en verzenden. Uiteraard zal u bestelling wel voldoende snel verzonden worden.

In maart 2023 heb ik met succes de opleiding tot meester Distillateur gevolgd bij Syntra te Hasselt. Eén van de zeer weinige opleidingen hier in de België en Nederland. De hoop is dat ik u in de toekomst mijn zelf gestookte producten kan laten proeven. Hiervoor hebben we een geschikte locatie gevonden. Deze moet dan nog ingericht en vergund worden dus heb nog maar wat geduld.          We houden u hiervan zeker en vast op de hoogte !

Over het ambachtelijke

Wij maken zelf onze eigen likeuren met 100% verse niet bewerkte producten die handmatig zijn uitgezocht. Deze zullen in beperkte oplages verkocht worden , zodat iedereen een fantastisch lekker product kan krijgen . Niets machinaal !

Vele wijnen zijn die wij verkopen zijn Vegan wijnen , vol van smaak . Twijfelt u aan de kwaliteit van onze aangeboden wijnen  ? Doe gerust de Vivino test , hierbij zal u verbaast zijn dat er wijnen in ons gamma staan die tot de 1 % beste wijnen ter wereld behoren ! De komende jaren zullen er zeker nog wijnen bijkomen .

Blijf ons gamma steeds ontdekken , zowel hier als op onze socials of via de nieuwsbrief krijg je steeds de laatste nieuwtjes te ontdekken.

De betrachting is om al onze aangeboden wijnen , daarvan de wijnhuizen te bezoeken. Impressies ervan zal u steeds hier op onze website kunnen volgen.

Het rum verhaal is begonnen, zoals bij zovelen, als liefhebber

De unieke smaken en geuren die daarbij vrij komen tijdens het proeven . Het leuke verhaal van de piraten en hun rum kennen we allemaal.

Maar er komt zoveel meer bij kijken dan dat. Zelf hebben we gekozen om enkele bijzondere merken te vertegenwoordigen. Allen uniek op hun manier.

Wij zijn er voor iedereen , particulier , handelaar ,restauranthouders.

20220622_211411
Back To Top